VLMedia on luonut suomalaisille suuria tunteita - ääntä, kuvia ja hyvää mieltä jo yli kolmekymmentä vuotta! Yritys on yksi suurimmista kotimaisista toimijoista elokuvien sekä lahjakorttien liiketoiminta-alueilla.


Maailman digitalisoituessa, on VLMedia laajentanut toimintaansa perinteisistä DVD- ja blu-ray-julkaisuista digitaaliseen Video on Demand-jakeluun. Yritys toimittaakin nykyisin enenevässä määrin erilaisia digitaalisia viihdesisältöjä useisiin kotimaisiin sekä ulkomaisiin kanaviin.


Yritys on voimakkaasti laajentanut toimintaansa myös aktivoitavien lahjakorttien markkinalle tarjoten modernin lahjakorttien palvelu- ja tuotekonseptin vähittäiskaupalle. Valikoima sisältää kaikki suurimmat ulkomaiset brändilahjakortit kuten PlayStation, Xbox, Nintendo, Google Play, Apple, Netflix, Paysafecard ja Zalando. Lisäksi valikoimaan kuuluvat kotimaiset suosikit kuten Lippu.fi- ja Ruutu+ -lahjakortit, Finnkinon sarjaliput, F-Securen tietoturvatuotteet sekä alati päivittyvä kotimaisten Gift4You elämyslahjakorttien tuoteperhe, josta löytyvät muun muassa SuperPark, Makuelämys, Huonepakopeli, Kylpyläelämys ja Deluxe illallinen lahjakortit.Yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa ja uusia kumppanuuksia, niin sisällöntuottajien kuin erilaisten kanavien osalta, kartoitetaan jatkuvasti. In-house-logistiikka takaa ajantasaisen toimituksen kaikkialle. Oli tuotteesi sitten fyysinen CD, DVD, blu-ray, lahjakortti, digitaalinen julkaisu tai vaikka ämpäri - VLMedialta löytyy resurssit tuotteen kuin tuotteen myyntiin, markkinointiin, levitykseen ja jakeluun.


Kiinnostaako yhteistyö? Etsi oikea yhteyshenkilö yhteydenotto-osiosta klikkaamalla tästä


Tutustu myös verkkokauppoihimme: www.vlmediashop.fi & www.gift4you.fi