VLMedia News 43

29.10.2021

Suursuosion saavuttanut Keihäsmatkat

Janne Katajan, Aku Hirviniemen ja Jenni Banerjeen tähdittämän kotimaisen suosikkisarjan koko ensimmäinen kausi! Legendaarinen Kalevi Keihänen vei suomalaiset "markalla Mallorcalle ja kahdella Kanarialle", käynnistäen Suomen seuramatkailussa uuden ajan. Keihäsmatkat on fiktiivinen draamakomedia noista suomalaisen lomailun värikkäistä vuosista - kultaisella 70-luvulla.

Tilaa VLMediaShopista!


Paljon pyydetty klassikko Ripa ruostuu

Ripa ruostuu on Christian Lindbladin ohjaama ja käsikirjoittama tragikomedia boheemista elokuvaohjaajasta. Entiselle tyttöystävälleen Pirjolle (Merja Larivaara) pahoin velkaantunut Ripa (Sam Huber) ei saa lainaa rikkaalta isältään (Vesa-Matti Loiri) eikä rahoitusta tuotantoyhtiöltä. Tiina (Mari Vainio) ihastuu monen muun naisen tavoin renttuun taiteilijaan, mutta jaksaako hänkään loputtomiin Ripan päätöntä ajelehtimista?

Tilaa VLMediaShopista!


Lasten elokuvauutuus JP ja murtovaras

Sallikkalan kuntaa piinaa sarja murtovarkauksia, ja luvattomalle yöseikkailulle lähtenyt lapsikolmikko luulee nähneensä varkaan itse teossa! Ollin, Rutun ja Minnin kesäloma saa aivan uuden käänteen, sillä heidän on perustettava salapoliisitoimisto ja ratkaistava juttu - jos vanhemmat saisivat tietää, luvassa olisi loppukesäksi ainakin kaverikielto, pelikielto, karkkikielto ja puhelinkielto.

Tilaa VLMediaShopista!