VLMedia News 33

20.08.2021

Tulossa syyskuussa!

Army of One DVD

Räjähtävää toimintaa, joka intensiteetillään naulitsee katsojan penkkiin jo alkumetreiltä! Nuori pariskunta lähtee telttailemaan Alabaman metsiin, mutta romanttinen irtiotto arjesta menee kammottavalla tavalla pieleen, kun he törmäävät väkivaltaiseen huumekartelliin. Kartellin miehet tappavat Brennerin aviomiehen ja jättävät Brennerin kuolemaan - tai ainakin luulivat jättävänsä. Kaiken menettänyt Brenner lähtee kostoretkelle, jota kukaan ei osannut odottaa. Rooleissa mm.: Ellen Hollman (The Matrix 4), Matt Passmore (Jigsaw), Stephen Dunlevy (Fast & Furious: Hobbs & Shaw)

Tilaa VLMediashopista!


Blood Simple BD

Palkittujen Coenin veljesten debyyttielokuva! 1984 ilmestynyt Blood Simplen on moderni film noir -trilleri. Blood Simple on veljeksille ominaisesti julmanhauska trilleri pettämisestä, kostosta ja väärinymmärtämisestä. Mustasukkainen mies palkkaa tappajan uskottoman vaimonsa ja tämän rakastajan kimppuun. Mutta mikään elämässä ei ole yksinkertaista. Mukana extroja! Nyt digitaalisesti remasteroituna!

Tilaa VLMediashopista!


Diiva BD

Neljällä Césarilla palkittu kulttitrilleri. Postinkantaja Jules suorastaan jumaloi oopperaa. Ainakin jos suloäänet tulevat Cynthia Hawkinsin kurkusta, joka toistamiseen kieltäytyy nauhoittamasta lauluaan. Kun Jules salaa onnistuu nauhoittamaan diivan konsertin, saa hän peräänsä kaksi uhkaavasti käyttäytyvää musiikkipiraattia. Kun nauha vielä vahingossa vaihtuu tärkeitä murhajohtolankoja sisältävään kasettiin, myös alamaailman pahamaineisimmat murhaajat alkavat kiinnostua Julesista. Nyt digitaalisesti remasteroituna!

Tilaa VLMediashopista!