VLMedia News 12

25.03.2022

Annette BD


Viidellä Césarilla palkittu musikaalidraama rakkaudesta ja kateudesta! Supertähtien Henry McHenryn ja Ann Defrasnouxin romanssi yllättää koko maailman. Roisista huumorista tunnettu stand up -koomikko ja eteeristen oopperoiden traaginen kuningatar kiehtovat mediaa erilaisuudellaan. Kun Henryn tähti kääntyy laskuun, jatkaa Ann loistamistaan lavalla. Yhteinen lapsi Annette syventää kuilua pariskunnan välillä, kun Henry jää kotiin ja Ann ottaa vastuun perheen elättämisestä... Rooleissa: MarionCotillard (Yön ritarin paluu), Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens), Simon Hellberg (Rillit huurussa).

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!


Ilmestyskirja. Nyt BD


Ilmestyskirja. Nyt - Final Cut on kolmas leikkausversio mestarillisesta, moninkertaisesti palkitusta klassikosta. Elokuva on restauroitu alkuperäisestä filminegatiivista ja kapteeni Willardin (Martin Sheen) jokimatka Saigonista kohti Kambodzaa näyttäytyy henkeäsalpaavan realistisena. Willard on saanut käskyn murhata seonnut eversti Kurtz (Marlon Brando), jonka epäillään menneen sodankäynnissään liian pitkälle. Kapteeni miehistöineen lähtee matkalle läpi painajaismaisen ja surrealistisen Vietnamin, kohti pimeyden sydäntä.

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!


Muista myös ukrainalaisen Myroslav Slaboshpytskyin ohjaama The Tribe sekä Ukrainan Holodomorista raportoineen Mr Jonesin tarina.