Perjantaina ensi-illassa: Poupelle Of Chimney Town

06.09.2023


“Poupelle of Chimney Town alkaa siitä mihin Toy Story 3 loppuu” - Peter Debruge (Variety)

"Maisemat, jossa tämä kaikki tapahtuu, on upea: rikkaasti kuviteltu, täysimittainen fantasiamaailma." - Jennie Kermode (Eye For Film)

Poupelle of Chimney Town on lämminsydäminen ja henkeäsalpaava tarina nuoresta nuohoojasta Lubicchista, joka asuu isojen savupiippujen ja paksun savun eristämässä kaupungissa. Kaupungin asukkaat eivät ole nähneet taivasta vuosisatoihin ja he eivät enää usko tähtien olemassaoloon. Eräänä taianomaisena Halloween-yönä hän tapaa roskista tehdyn ystävällisen hirviön Poupellen. Yhdessä he katsovat haikeana savun peittämälle taivaalle ja siitä alkaa heidän suuri seikkailunsa nähdä tähdet omin silmin.

Elokuvan tarina perustuu suosittuun japanilaiseen lastenkuvakirjaan, jonka on luonut Akihiro Nishino ja jota on myyty Japanissa 4 500 000 kpl. Elokuvatuotannon takana on parivaljakko Ryoichi Fukuyama (Spirited Away, Ponyo) sekä Eiko Tanaka (Children of the Sea, My Neighbor Totoro). Elokuvan tuotantoyhtiönä toimi Tokion kuuluisa Studio 4ºC animaatiostudio (Children of the Sea, Bersek: The Godlen Age Arc).

Osta liput tästä!

Katso traileri tästä!