Mimi ja Kuku

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.Esitykset sisältävät paljon musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

UUTTA! 2.9.2013 alkaen Mimi ja Kuku juontavat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.

Mimi ja Kuku:Facebook & nettisivut

Vokki-Myyrät

Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät on kouvolalainen yhtye, jonka musiikki perustuu omiin uusiin lastenlauluihin. Vokki-Myyriltä on ilmestynyt kolme levyä: Myyrän töitä (2010), Laulujen aarrelaiva (2011) ja Vokki-Myyrien Joulu (2012). Uusi nuottikirja ja siihen liittyvä levy "Kehräävän rukin tarinoita" ilmestyy tänä vuonna. Vokki yhtyeen nimessä tarkoittaa kehräävää rukkia, ja sillä rukilla myyräjoukko kehrää mukaansatempaavaa moniväristä musiikin villalankaa. Tunnetuimpia lauluja ovat mm. Myyrän töitä, Aune Ampiainen, Mussu Muurahainen, Etana-bensaa, Iloiset jyrsijät, Laulujen aarrelaiva ja Irlantilainen merimies. 
 
Vokki-Myyrät ovat esiintyneet ahkerasti kouluissa, lastenkonserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmisto on reipasta musiikkia, jossa kuullaan tuulahduksia niin suomalaisesta perinteestä kuin eri maiden musiikista.  Musiikin mukana on helppo taputtaa, laulaa, tanssia ja elää laulujen maailmassa ja ohjelmistosta löytyy mukavia lauluja niin lapsille kuin aikuisille. Vokki-Myyrien musiikissa soivat kitarat ja viulu sekä moniääninen laulu. Vokki-Myyrät tempaavat yleisönsä mukaan laulujensa maailmaan laulamaan ja osallistumaan yhdessä laulujen tunnelmiin.   Vokki-Myyrien konserteissa seikkaillaan myyrien matkassa satujen maailmassa. Vastaan tulee monia eläimiä sekä kohdataan kaikkia luonnon ihmeitä vanhoista puista joenvarren maisemiin. Kaikkiin lauluihin liittyy joko kiva leikki, laulurallatus tai iloinen liikunta. Siis jammaamisiin ja myyräilemisiin.   

Vokki-Myyrät-yhtyeessä soittavat: 
Leena Sjöblom: laulu, viulu
Jouni Sjöblom: laulu, kitara
Juha Vanhatalo: laulu, kitara, nokkahuilu
Veikko Korppila: laulu, basso
Olli-Pekka Rämä: rummut

Vokki-Myyrien kotisivut

Hepokönkään Höppänä

Hepokönkään Höppänä syntyi muutama vuosi sitten, kun Puolangan Hepokönkäällä toimiva kahvio kaipasi ohjelmaa lastentapahtumaan.Huolella rakennetusta hahmosta tuli kestotuote, joka on kiertänyt monissa tapahtumissa eri puolilla maata.

Puolankalaisputouksen nimikkotonttu Hepokönkään Höppänä opettaa kuulijalleen, että luonto paljastaa parhaat salaisuutensa sille, joka malttaa rauhoittua hetkeksi ja ihmetellä ympäröivää maailmaa avoimin silmin ja sydämin.

Hepokönkään Höppänä säveltää ja sanoittaa kaikki laulut itse.Luontoasiantuntijana Höppänän rinnalla toimii Riitta Nykänen, Metsähallituksen luontopalvelujen erikoissuunnittelija.Höppänän viestit luonnosta ovat hyvin opettavaisia; mm. yksi tuoreen CD-levynkappaleista on nimeltään Roskat pois metsästä!

Hepokönkään Höppänä esiintyy mielellään Konserttisaleissa, Kouluilla,Päiväkodeissa ym. tapahtumissa. Tarjolla on 45 - 55 minuuttia kestävä ohjelmakokonaisuus, jossa lapset ovat vuorovaikutuksessa Höppänän kanssa laulaen ja leikkien. Ohjelma sopii parhaiten 4 - 10 vuotiaille.

Rokki-Kokki

Kepeyttä kesän juhliin, menoa messuille, piristystä pikkujouluihin! Lastenorkesteri Rokki-Kokki haluaa tuoda pirteää tunnelmaa teidänkin tapahtumaanne. Jatkamme rautaisella kokemuksella pikkuväen - ja miksei isompienkin - leikittämistä ja liikuttamista svengaavan lastenmusiikin kyydissä!

Rokki-Kokki Facebookissa