VLMedia News 45

08.11.2019

Joulukalentereja joka lähtöön!

Ennenjulkaisematon Tonttu Toljanteri!

Erittäin kysytty Toljanterin joulukalenteri Tonttu-TV, vihdoin DVD:llä! Amerikan-tonttu Hilda Häkkyrä valittaa, että lapset villiintyvät Tonttu-TV:n lelumainoksista. Joulupukki aloittaa uuden ohjelman, jonka tähdeksi Tonttu Toljanteri pestataan. Hänen pitää viihdyttää lapsia, mutta sanaa joulu ei saa mainita…

Muista myös aiemmin ilmestyneet Tonttu Toljanterit!

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!

Koko perheen joulukalenteri vuodelta 2018!

Tämän joulukalenterin pääosissa ovat Timo Parvelan kirjoista ja Pikku Kakkosesta tutut eläinhahmot Maukka ja Väykkä. Taiteellinen Maukka-kissa ja käytännöllinen Väykkä-koira ovat toisiaan täydentävät ystävykset, jotka nyt valmistautuvat viettämään kaikkien aikojen ensimmäistä jouluaan. Monet meille tutut joulutraditiot ovat heille ihmeellisiä ja uusia!

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!

Muista myös aiemmin julkaistut suosikkikalenterit vuosien takaa!

Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä

Heinähatun ja Vilttitossun rakastettu joulukalenteri! Kattilakosken perhe valmistelee joulua: imeltää perunalaatikkoa ja muistaa köyhiä. Talossa alkaa pian tapahtua kummia: kellarista katoaa harva se päivä ruokaa...

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!

Histamiini - Joulukalenteri

Nostalginen joulukalenteri! Titiina ilmestyy yllättäen Histamiinin talliin, ja aluksi Histamiini luuleekin Titiinaa omaksi peilikuvakseen. Pian Histamiinille paljastuu kuitenkin, että kyseessä onkin varsin viehättävä punaharjainen tamma.

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!

Maltti ja Valtti - Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus

Liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti saavat mieluisan joulutehtävän. He pääsevät latupoliiseiksi Lappiin! Suunnitelmat sotkee kuitenkin yllättävä lumimyrsky, jonka seurauksena kaksikko päätyykin salapoliisihommiin!

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!

Aikuisten joulukalenteri

Oletko vaarassa saada jouluhysterian? Vai joko onneton podet sitä? Aikuisten joulukalenteri on mitä parasta ehkäisyneuvontaa ja jo tartunnan saaneille viileä vieroituskuuri. Joulukalenterin loppumasennuksen tarjoilevat Juice Leskinen ja Safka Pekkonen - 24 uusin sanoin tuunattua joululaulua saavat kyytiä tältä duetolta!

Tilaa omaksi tai lahjaksi VLMediaShopista!
Terveisin
VLMedia Marketing Team

27.03.2020VLMedia News 13
20.03.2020VLMedia News 12
06.03.2020VLMedia News 10
28.02.2020VLMedia News 9
21.02.2020VLMedia News 8
14.02.2020Parasite putsasi pöydän Oscar-gaalassa!
07.02.2020VLMedia News 6
31.01.2020Mimmit palaavat televisioon!
22.01.2020Rambo: Last Blood - myydyin elokuva
21.01.2020M/S Romantic putsasi pöydän Venla-gaalassa

Siirry arkistoon »