ELOKUVA

 

Voit ladata koko tämänhetkisen elokuvakatalogimme tästä:

 

Elokuvakatalogi

 

HUHTIKUU * MAALISKUU * HELMIKUU * TAMMIKUU *

 

Lotta ja kuukiven salaisuus DVD (2.4.2014)

 

Keksijäkylän Lotta jatkaa uusien seikkailujen parissa, kun hän päättää selvittää Klausin löytämän mystisen Kuukiven arvoituksen.

 Hunajapupuset 1 – Yllätysjuhlat DVD (2.4.2014)

 

Sanrion supersuosittu uutuus on vihdoin myös Suomessa!

 Hunajapupuset 2 – Jännittävä piknik DVD (2.4.2014)

 

Seikkaile Sophian ja suloisten Hunajapupusten kanssa! Yhdeksän ihastuttavaa ja suloista tarinaa.

 Hunajapupuset 3 – Kuningattaret ja hovimestari DVD (2.4.2014)

 

Ihastuttavat seikkailut jatkuvat Sophian ja Hunajapupusten kanssa!

 Hello Kitty 3-DVD-Box (2.4.2014)

 

Hyväntahtoiset, suloiset laulut, kaunis animaatio ja vilpittömän ystävälliset hahmot tekevät tästä sarjasta mukavan ja iloisen tavan omaksua uusia asioita Hello Kittyn tyyliin.

 Hyväntekijä DVD (2.4.2014)

 

Heidi Köngäksen samannimiseen romaaniin perustuva Hyväntekijä on lämminhenkinen suomalainen rakkaustarina, joka kertoo Almasta, naisesta joka ei halua rakastua. Hänen elämänsä on jo muutenkin hankalaa tasapainoilua, mutta pyyhkäiseekö karismaattinen lääkäri sittenkin kiireisen yksinhuoltajan jalat alta?

 Freaky Deaky DVD (16.4.2014)

 

Chris saa siirron poliisin pommiyksiköstä seksirikososastolle. Pian hän huomaa kiihkeän kiinnostuksensa dynamiittiin, kun hän kohtaa ihastuttavan Gretan. Tämän takia Chris hyllytetään rikostutkimuksesta, joka koskee rikkaan ja vaikutusvaltaisen juopon Woody Ricksiä. Hän päättää ottaa asiat omiin käsiinsä…

 The Lifeguard DVD (16.4.2014)

 

Entinen priimusoppilas eroaa reportterin töistä New Yorkissa ja palaa takaisin missä hän oli ollut onnellinen: lapsuutensa kotiin Connecticutiin. Hän pääsee töihin hengenpelastajaksi ja joutuu pian huomaamattaan vaaralliseen suhteeseen ongelmaisen teini-ikäisen kanssa.

 Harjunpää ja kylmä kuolema DVD (23.4.2014)

 

Ylikonstaapeli Timo Harjunpää työtovereineen selvittää rikosta valoisina kesäöinä, jolloin valo taikoo kaupungin kauniiksi, jopa lumoavaksi.

 Return to Nuke ’Em High DVD (23.4.2014)

 

Tromaville High Schoolin Glee Clubin jäsenet ovat mutatoituneet The Cretins-jengiksi. Ongelmat pahenevat kun myös Tromavillen asukkaat alkavat mutatoitua. Kahden nuoren rakastavaisen – Chrissyn ja Laurelin – on selvitettävä mutaatioiden alkusyy, taistella mutantteja ja hirviöitä vastaan sekä pelastettava Tromaville!

 Poultrygeist DVD (23.4.2014)

 

Troma Teamin kauhu-komedia on täysin älytöntä kritiikkiä pikaruokaketjujen sieluttomaan huijauspolitiikkaan. Elokuva onkin täynnä zombikanoja, intiaaneja sekä vähän laulua ja tanssia – mitä muuta voit vaatia täydelliseltä viihdepaketilta?